Post by nenaslaworre on Mar 12, 2022 19:40:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Naučte sa japonský jazyk ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Naučte sa japonský jazyk IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ primogémy generátora kódov ▞▞▞
▞▞▞ Naučte sa japonský jazyk 2022 version ▞▞▞
Nedá sa ani prihlásiť
Na bezplatnú verziu by ste mali venovať viac ako 5 minút denne, nestačí ani dokončiť jednu reláciu
Novinka v aplikácii, aj keď prvé použitie je pekné a ľahko sa pustíte. Túto recenziu aktualizujem neskôr, pretože to bolo prvé použitie Drops.
Vyzerá to bláznivo, dobre navrhnuté v mnohých aspektoch, ale je to online, nie offline, takže nie, ďakujem
Veľmi základná aplikácia. Aplikácia vám umožní učiť sa slová bez kontextu. V mojom prípade to vôbec nepomôže.
aplikácia zlyhá, keď sa ju pokúsim otvoriť.
Nie je to úžasná aplikácia, ale ani hrozná. Urobil by som ďalšiu recenziu, ale neplatím za to, aby som zistil, či je zvyšok aplikácie taký pozoruhodný ako obmedzený kúsok, ktorý som musel vyskúšať. Nechápem, ako bude táto aplikácia učiť jazyk bez vážneho odhodlania mimo aplikácie, pretože je postavená skôr na rýchlosť ako na absorpciu a uchovávanie informácií.
Dostanete 5 minút zadarmo denne a počas učenia sa nových slov máte v rohu obrazovky hodiny, ktoré zvyšujú tlak. Vyhnite sa tejto aplikácii.
Dať časový limit nie je naozaj užitočné, Duolingo má viac odomknutých vecí, začína jednoduchými slovami ako „Ja“ alebo „a“, vety a duolingo nemá time limit
Je to druh zapamätania, pretože slová sa opakujú znova a znova, ale áno. Ak chcete získať čo najlepší zážitok, musíte to zvýšiť
Toto je skvelá vzdelávacia aplikácia, hoci vyzerá zadarmo, môžete hrať iba 5-10 minút každých 10 hodín, pokiaľ neplatíte za „prémiu“. Nemám rád triky.
👌👌🇯🇵
Táto aplikácia je na hovno. To zamrazí.
Neuveriteľne pomalé a otravné tempo učenia sa ktoré sa nedá zmeniť.
Eh
Animácie v tejto aplikácii zaberajú 99 % času. Nemám záujem pozerať sa na nepreskočiteľné animácie, chcem si len prejsť slovnú zásobu slušným tempom.
je to celkom dobré, jediným problémom je, že sa to nenaučíte za 5 minút denne.takže pokiaľ si aplikáciu nekúpite, je bezcenná.
Veľmi mi to pomáha s japončinou Ďalší jazyk, ktorý sa chcem naučiť, je španielčina
Japán nyelv és kanji tanulás Oktatás xan
Práve som sa chystal kúpiť túto aplikáciu, keď zrazu začala neustále padať. Smutné, pretože toto bola doteraz moja obľúbená vzdelávacia aplikácia.
nunca me dejo registrator ni entrar a la app
Spočiatku to fungovalo dobre a bolo to skvelé, kým nezačal robiť bezplatný 5-minútový časovač super rýchly, takže mi to dalo iba 5 sekúnd času. Neviem prečo to robí, prosím opravte to.
Aplikácia sa neotvára, opravte problém a aktualizujem svoju recenziu
Niektoré z japonských hlasov sú ako roboty a znepokojujúce, mali by používať vysoko kvalitný hlas s takou vysokou cenou.
celkom dobré! v kombinácii s LingoDeer je to takmer komunitná škola japončiny... takmer
Learn Japanese Language, Kanji Education vwon
Zábavná a asi najlepšia aplikácia na učenie nového jazyka!
Táto aplikácia je naozaj skvelá a veľmi užitočná. Aj keď je to len 5 minút denne, niekedy pridajú viac sekúnd. Ale keď sa začínam učiť kanji, vždy by som použil záznam obrazovky a nie je to ani presne 5 minút, ako hovorí aplikácia. Myslím, že aplikácia je oveľa rýchlejšia na 5-minútovú lekciu.A nielen to, keď študujem offline, už to nebude ukladať, takže sa moja séria zastavila. Prečo sa to deje? Toto sa nestane, keď sa stále učím hiragana a katakana?
nie je to príjemné! musí mať viac logických hier a viac času na to, aby ste ich robili ako lekciu.
Páči sa mi, ako to vyzerá, a je to jednoznačne užívateľsky prívetivé, ale namiesto toho, aby som musel platiť za bezplatné používanie, by mal mať len reklamy. Väčšina ľudí nemá rada reklamy, ale ja mám radšej možnosť slobodne sa učiť, ako platiť. Tiež to nie je môj štýl učenia, takže by som bohužiaľ nebol schopný uchovávať informácie, aj keby som ich používal. Ale celkom dobre.
Testovanie aplikácie prvýkrát. Zatiaľ ma to baví a prístup k učeniu považujem za iný a príjemný. Zapájam sa do 90-dňovej skúšobnej verzie, takže ak všetko pôjde dobre, vrátim sa a zvýšim toto hodnotenie.
Nepáčilo sa mi, ako aplikácia obmedzuje množstvo, ktoré sa môžete naučiť za deň.
Learn Japanese Language, Kanji Haridus cgzn
omg dal by som 0 hviezd, ak môžem, stačí urobiť 5 minút alebo inak počkať 10 hodín a nehovorí to správne
Nevidím zmysel. V krátkom čase, keď som aplikáciu používal, kým som nebol vyzvaný zaplatiť, som videl iba základné vŕtanie slov s príliš zjednodušenou grafikou. Neviem, či sa to skutočne počíta ako učenie sa jazyka.Skúšal som sa pozrieť v menu, či je tam nejaká sekcia pre gramatiku a podobne, ale nič som tomu nenaznačoval.
Eew
dobre
Robím len Kanji... Veľmi zlé! Kanjis je predstavený mnohými rôznymi transkripciami v katakane alebo hiragane, z ktorých žiadny nie je vysvetlený. Do angličtiny je uvedený iba jeden preklad, ktorým môže byť niekedy prepis katakana alebo hiragana (ak toto slovo poznáte). Jeden je v podstate učenie anglických slov prepísaných do Kanji! Kanji nie sú zobrazené v textoch ani príkladoch. Akonáhle jednotka skončí, Kanji sú už zabudnutí.
Doslova gay.Teraz, s valentínskou aktualizáciou, opakujúca sa postava Alex Miller (chlapík s bradou a okuliarmi) randí so židovským mužom v jarmulke a postavu Sama Smitha (generický chlap) navrhol muž s afro. Nie, ďakujem, nerobím prebudenia.
Magnat culinaire Grand public xnv
Bola to veľká chyba, ktorá nedokázala nič urobiť
Učím sa japonsky, áno. Problém je však v tom, že ten, kto hovorí, je trochu mimo. Nie je to japončina? trochu. Prepáč. Okrem toho je všetko skvelé!
Páči sa mi spôsob, akým učí, ale mám pocit, že daný čas je nespravodlivý, mal by existovať spôsob, ako predĺžiť čas sledovaním reklamy alebo aspoň dať týždeň neobmedzeného času, aby som zistil, či skutočne chcem robiť prémiu.
😍😍
Táto aplikácia je úžasná! Ale môj jediný problém je, že na každé stretnutie máte len obmedzený čas, prial by som si, aby existovala bezplatná verzia tohto, to by pomohlo mnohým ľuďom, ktorí chcú trochu cestovať do Japonska, ale nevedia jazyk.
Zaplatil som za 1 mesačné predplatné, veľmi mi to pomohlo pri zapamätaní si základných hiragany a katakany, ale nespomenul som ďalšie kritické časti abecedy, ktoré vám umožnia naučiť sa správne čítať a vyslovovať riadok japonského textu. Nakoniec som si kúpila e-knihu o japonskom učení a nechala som si bezplatnú verziu tejto aplikácie, len aby som mohla využiť svoju slovnú zásobu. Naozaj by som nedostal knihu a ponechal by som si predplatné, keby ponúkal úplný japonský základ a vysvetlenie celej gramatiky
teoreticky je to úžasná aplikácia, ale jej používanie je neohrabané a iba 5 voľných minút denne jednoducho nestačí na to, aby ste sa dobre zorientovali v jazyku.