Post by nenaslaworre on Mar 12, 2022 19:04:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Winner Soccer Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Winner Soccer Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több tokent kódol ▞▞▞
▞▞▞ Winner Soccer Evolution 2022 version ▞▞▞
Néhány la liga nincs nyitva
Imádom ezt a játékot, de a grafika a legrosszabb, és olyan, mintha a labda nem a poszton lenne, amikor gólt lősz, és a játékosok nem fognak hozzád nyúlni, te pedig jól esel. Nem szeretem annyira
Ez a legjobb játèk. Hogy kel az arsenal leni
A játék nagyon jó és élvezem
Ez egy nagyszerű játék, de egyes bajnokságok eladása miatt kevésbé szórakoztató, mint az álombajnokság
A játék teljesen kiforrott
Csak a labdarúgó világbajnokság másodpéldánya. Tapintással trükk, hogy nyilvánosságot szerezzen. Ne telepítse, ha futball világbajnoksága van
Ez jó, de a játékosoknak ugyanaz az arcuk, és nincs bundesliga és mások
Nemrég telepítettem ezt a játékot, de minden alkalommal, amikor elindítom, azt mondják, hogy az IAB nincs inicializálva. Hogyan kell inicializálnom az IAB-t?
Azért tetszett mert a magyar meg tudom verni az én szívem 7 2 re is
Football de vainqueur Sport xkvf
Ez édes
Jó, de néhány hw a probléma az, hogy csak nekem adnak kártyát, kérem, oldja meg a problémát
Nem tudom, hogyan kell feloldani a többi leau ges-t
Rossz vezérlés a felhasználók számára. Mindig segítsen a számítógépen
Jó, de régi iskola. Tehát 2008. Csapatjelvények, játékosok, olyan régiek. Kérjük, állítsa a játékosokat és a csapatokat 2021-re.
Nagyszerű, de nem szeretem, ahogy az embereket mindenki feketévé teszi, ez egy rasszista játék
Nagyon jó, élvezetes és szórakoztató játék Addig megyek a szórakozás házába a hétvégére, és meg tudjuk csinálni déltől szájig és hátulról előre lefelé és kicsiktől közepesig és nagyokig felelős jou poes Leka ez a szálloda Pushpa, hogy hangosabban eladósodott
Egyáltalán nem látok változást, mert ez olyan, mint a világ futballja
a játék jó, de szerintem a játékvezető az én hibáimra épül
Az olasz liga meg a spanyol liga csak igazi pénzért lehet csak megveni ami hülyeség
Miért nem szép a játék, nem tudsz játékost venni
nagyon jó
Nagyszerű alkalmazás nagyszerű grafika nagyszerű hangzás nagyszerű vezérlők Nagyszerű játék.
Szürke a kép
Winner Soccer Evolution Sportgames chzf
Mert2014 es jatek
A legjobb grafika a legjobb futballjáték, de legalább mutasd meg a játékosok arcát
Ez a játék szuper fantasztikus minden mozdulat, ami ehhez a játékhoz vezet, és minden egyes alkalommal gólt kapok, amikor játszom, imádni fogom
Utálom, ahogy a grafika még a legfiatalabb bátyám is utálja a játékot. 🤢🤢🤢👿😈😈😈😈👿👿🤢🤢🤢😪😪🤔🤔🤔🤔.
Más ligák zárva vannak
Először is egy csomó követelményre van szükségem: 1 fizetnünk kell a jó csapatokért és ligákért 2 nincs mezszám a játékosokon 3 a kapusoknak nincs kesztyűjük 4 nincs frissítés 5 nincs játékvezető a pályán, csak egy játékos szabálytalanságot követett el. Megérintheti a tao-t, kérem, javítsa ki ezt az elviselhetetlen alkalmazást??😠😠😠😠😠😠😠😠😬😠😬😠😠😠😠😠😠
Az álombajnokságon kívül szerintem ez a valaha volt legjobb focimeccs, de fizetnem kell, mielőtt új csapatokat nyithatok meg
Cooking Talent - Restaurant fever אסטרטגיה qye
Imádom a játékot, az ötcsillagos lenne, de az egyetlen problémám az, hogy néhány csapat le van zárva, és fel kell oldani őket
miért kell pénzt fektetni a ligamódok feloldására
Gyönyörű játék De kérjük, adja hozzá ezt a fordulatot, hogy ez az alkalmazás népszerűbb és érdekesebb legyen. 1.AFC Asia Cup 2.Copa America 3.UEFA Euro Cup 4.African Nations Cup 5.OFC Oceania Cup és több más bajnokság, mint ISL ;J-1 és dél-amerikai és ausztrál bajnokság És kérem, csak a csapatok lehetnek elsőbbek, és minden forduló és bajnokság lehet ingyenes. Alázattal kérem, hogy adjuk hozzá az "IND nemzeti labdarúgó csapat" szót, hogy vonzza az indiai szurkolókat
Ez egy jó játék, de minden csapat szabadon van és Paraguya, Magyarország, Észak-Írország, Macedónia
Imádom ezt a játékot, de elérhetővé kell tenni az olyan klubokat, mint a chelsea. Például én chelsea rajongó vagyok, most meg kell vennem, talán 4 csillagot
Nagyon fantasztikus játék. De más ligákat kellene hozzáadnod
jó, de az auther sorozat nem nyitható meg, amikor befejeztem az angol bajnokságot
Ez a játék fantasztikus, könnyű játszani .... Nagyon könnyen megértem. Nincs sok megjegyzés és panasz ✌💕👏
Annyira szeretem, hogy szórakoztató, de még több időt kell töltened, mint a Juventus, a Real Madrid, a Barcelona és a Psg
Tetszett a játék, de azt tanácsolom, hogy adjunk hozzá online módot
jó grafika, de rossz irányirányítás és passzolás
Totál jjjjjjjjjóóóóóóóóó!!!!!!!!
Ez egy nagyon jó játék, de 4 indítást adtam neki, mert 2 vagy több választ nem tudunk elmenteni gellaryként, ez prémium. szóval remélem, hogy képessé teszed majd a számunkra.Ez egy szórakoztató játék, de a kapus 5-től lassú a futásban, ezért 4 csillagra értékeltem