Post by inbutpetilwi on Feb 9, 2022 2:34:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hungry Shark Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hungry Shark Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód mnoho krystalů ▞▞▞
▞▞▞ Hungry Shark Evolution 2022 version ▞▞▞
Přehraná data Android TV nelze přenést do mobilu. Hodně jsem hrál na android tv. Chtěl jsem pokračovat na mobilu, ale zjistil jsem, že musím restartovat od nuly. Skvělá hra, ale povolte ukládání do cloudu na televizní verzi.
Je to super promakaná hra (stojí to zato)☺
Dobrá hra přímo skvělá.Instaluje se sice dlouho ale jinak NEJLEPŠÍ hra na svěťe😊😁😀😆😄😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃🐋🐋
Hungry Shark Evolution Arcade updt
Ta hra zbytečně zabírá místo
Tak čím začnu.....HROZNÉEEEEE NEJHORŠÍ HRA NA SVĚTE ZAPNU TU HRU ALE NE PUSTI MĚ TO TAM OPOVAZTE SI TO STAHNOUT ((((((((((([[[[[[[[]
Dávám 1 hvězdu, protože 1 bod. Instalace této hry nějakou dobu trvá. Tato hra se mi nelíbí, protože se jedná o velmi, velmi, velmi a velmi bezčipové 3 body. Nemám slov, abych něco řekl, protože to není dobrodružství a v tomhle nějaký člověk! Ano, člověk v tomto, ale ne více, pouze 2,4,3& toto je velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi Discasting.! tak prosím neinstalujte sorry you can ins Neříkám, že neinstalujete, jak si přejete. Děkuji, mám pouze toto wd
Hungry Shark Evolution Arcade updt
Dal bych 100 minus kdyby to slo
Ukládání do cloudu mi nejde vypnout
já to nemam rad na pc my vzaly 50 000 a já se tam šetřil 150 000
Při hraní za Krackena potřebujete větší věci k jídlu a můžete zemřít za 5 minut, přidejte více žraloků a více jídla
Toto je chyba. Reklamy odlišné od skutečné hry. Opravte chybu
dobrá hra, ale rychle stárne a také to, jak si sakra vylepšíte, když hrajete na zařízení bez dotykové obrazovky. Pokud na počítači zapomenete na tuto hru, přejděte k jiné
Dan valach pro starší verzi
Take control of a very Hungry Shark and go on a frantic ocean rampage! Survive as long as possible by eating everything and everyone in your way!
DOSÁHLA JSEM 1 000 000 SKÓRE, ALE HRA SE ZNIČEHONIC VYPLA, PAK JSEM JI ZNOVU ZAPLA A VŠECHNO BYLO V PRDELI!!!! ODINSTALUJI NEJHORŠÍ HRA NA SVĚTĚ!!!!!!! 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
Je to dobrá hra hrajeme za žraroka a ovladà se bezvadně
Super👌hra moc se mi líbila. Ale dávám pouze 4 hvězdičky, protože je příliš těžké získat diamanty💎💎💎
Jak člověk může uplavat žraloků?
Stále se nemohu připojit k serveru
No, hra se změnila a plnění misí je mnohem obtížnější, ale stále je to skvělá hra
Miluji tuto hru, ale jsem na chromebooku, který nemá dotykovou obrazovku, takže nemohu zvýšit výkon, takže by bylo skvělé, kdybyste se dostali tam, kde mohu zvýšit výkon na chromebooku.
Hungry Shark Evolution V 7.4.0 Mod APK
Tohle je opravdu dobrá hra. Nebo alespoň bylo. Nyní, kdykoli použiji nového luminitového žraloka, asi v 80 % případů zemřu, ale nejsem schopen se oživit ani ukončit hru. To znamená, že musím hru zavřít, znovu otevřít a ztratit veškerý postup v tomto kole (včetně soutěží), takže dokud nebude tato závažná závada opravena, nebudu se pokoušet vyhrávat soutěže ani nic jiného.
Milujte hladového žraloka! Kéž by do hry přidali nové oblasti
Žralok se mi líbí, ale na megalodonovi děláte malou chybu s délkou meg, protože jeho skutečná délka je 20 m, protože tuto chybu hodnotím 4 hvězdičkami.
Myslím, že normální hra je lepší, ale pořád je to velmi dobrá hra
starý, dobrý
Moc hry na telefonu nehraju hraju na konzolich ale tohle je jedna z her kterou mam rad
Byla...ale po poslední aktualizaci seká, padá... A na mobilu se semtam šprajcnu ve spodních cestách,i tak zabavila
Hungry Shark Evolution Arcade rbog
Skvělá hra, dokud se vaše uložení nezkazí, neuvíznete v roční události a jediným východiskem je začít znovu ztrácet všechny své nákupy a postup. Tuto hru bych nedoporučoval a nebudu předávat žádné další peníze ubisoftu nebo fgolu
Po otevření ihned přestane pracovat.
Super, ale po nové aktualizaci neoracuje
Hungry Shark Evolution je vynikající hrou na mobilní telefony, která vás zabaví na dlouhé ... Všechny jsou zdarma, dostupné jak na Android, tak na iOS.
Chtělo bi to ubdate
Me to slo dobre, ale po aktalizaci se neukazujou skaly a vic se seka 👎
Android hra Hungry Shark Evolution – pozor na žraloka ... Hungry Shark z dnešní hry není ani tak milý jako spíše hladový a to velmi a
Super hra hraju ji už 3 roky a pořád super hra akorát by to chtělo eště nějaké žraloky(add more Sharks) dávám 5
To je v pořádku, ale když jako Kraken pro příklad domu jako hodně bodů nebo zabil hodně lidí, někdy to prostě přestane
Hraju to rok a půl mám úplně všechny žraloky mám 50000000 milionů těch peněz a diamantů 10000 nemám cheaty stahujte to je to pecka poslední žralok stojí 4500000 milionů jestli chcete cheaty na peníze tak napište na Google luckypatcher
Super hra,
Prison Empire Tycoon-Idle Game شبیهسازی gwfc
Tato hra je tak úžasná, že ji hraji pouze celý den a nikdy se nenudím. Ale po této aktualizaci čištění jsem nenašel žádnou možnost přehrát režim čištění oceánu, prosím, řekněte mi, proč nemohu hrát nový režim.
Jako jeto docela dobrá hra
Moje hra nepadá a zpět na počáteční úroveň jsem nyní silný..
Je to asi nejlepší hra na celou zemi kouli fakt dobrá hra doporučuji jo a jinak už mám big daddy což je docela dobrý Shark a mám na něj skin který přidává + 15% gold což je ještě hodně lepší takže stahujte nebo budete mít celý život smůlu
Zahrajte si ty nejlepší hry Mobilní hry on-line na 1001Hry. Nabízíme největší sbírku Mobilní hry zdarma pro celou rodinu. Na co čekáte?
Nejlepší hra na světě, stahujte! Miluju ji!
Lepší je Hungry Shark World, toto je strašná blbost.