Post by inbutpetilwi on Feb 9, 2022 2:28:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код много primogems ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Mama: Let\u0027s cook! 2022 version ▞▞▞
беше забавно за известно време🙄, но трябва да плащате за други рецепти с истински пари 😠
Преди играх тази игра на моите Ds и толкова много я харесах, така че когато я видях тук, бях супер развълнуван, но не ми харесва колко дни са там и други неща и бих искал да е същото като на моя Ds.
Вие си разбирате как се играе но другите лак да разберат
защо, по дяволите, имаш реклама на японска игра с почти напълно голи жени в игра, играна от деца на 6 или 5 години. Какво по дяволите е това. Премахни го!
Тази игра е невероятна! Когато съм гладен, просто отивам да играя тази игра и графиката е много реалистична! Така че това ме прави още по-гладен, но само малко проблем с рекламите, така че трябва да поправите това, но като цяло е много готино и реалистично
много досадна игра - не е подходяща за лица над 15 години. няма опции дори за заглушаване на звуците. много е бавен и ми се иска да има опция за увеличаване на скоростта чрез пропускане на нещата.
Cooking Mama: Let's cook! শিক্ষামূলক mdxu
Далеч от оригиналната готварска мама. Постоянното движение на всички графики беше зловещо. Всяко изображение винаги се въртеше или увеличаваше. И имаше изобилие от изскачащи прозорци. Не като реклами, но просто всичко, което сте направили в играта, дойде като отвратителен изскачащ прозорец. Почти сякаш създателите се страхуваха да загубят вниманието на хората. Определено разочарован. Когато готвите, дори и най-малкото движение, играта го регистрира като твърде много по някаква причина.
Твърде разхвърлян. Твърде много бутони. Кара те да гледаш реклами.
Това е хубава игра, но екранът е зашеметяващ с толкова много неща, които изскачат.
Тази игра е твърде добра!! Тук не става дума само за готвене!! Също така става дума за събиране на храна, риболов, сервиране на храна за задържане и дори ходене на щастливия пазар!! Можем да приготвим много различни храни, които са много вкусни, като соте треска, тонкацу, бъдник, шоколадов корнет и дори повече!! Тази игра заслужава 5 звезди!! Това е най-добрата игра за готвене някога!!
Това беше любимата ми игра, която играя далеч от дома, преди рекламите да се пуснат и да променят всичко. Това ме натъжава. Само 2/5, едва доволен.
Това е честно казано невероятна игра, просто не харесвам факта, че трябва да имате интернет, за да направите храна, това е досадно, защото наистина искам да приготвя храна
Добре, не харесвам тази игра. Знам, че трябва да е сладко и всичко и мога да видя как ще бъде за много хора, но за мен е твърде много, твърде е в лицето ти и има твърде много неща, които се случват наведнъж, така че отивам направете деинсталиране за съжаление, но аз го дадох!
ТЕГЛЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Изтеглих от носталгията, но честно казано много се промени от времето, когато играех като малко дете. Има поне още 15 неща за правене освен готвене и много повече, които да ви изкушат да влизате всеки ден, като едно от тях е „таблото за бинго“ или „три в ред“, за да насърчите повече активност. прибягва до изскачащи прозорци с молба да гледате реклами, рекламни бутони, за да отключите всичко. Като цяло, това е много по-сложно от играта за готвене, която някога познавах.
Зарежда се бавно и ужасно контролира множество реклами
Тази игра е много интересна и забавна. Рекламите обаче са много неподходящи. Следователно тази игра не ми харесва особено
Наистина стресираща Тази игра винаги ви моли да играете реклами и е твърде ярки и разсейваща, сочи като 30 неща, които иска да направите. Като цяло лоша игра
Въпреки че е трудно с готвенето да стане перфектно, препоръчвам да играете тази игра е подробна и забавна!
Играта е хубава, но твърде много реклами убиват цялата същност на играта. След това става много скучно, тъй като преди началото само ви моли да закупите артикулите ... така че не го оцених
Ако четете това, просто ще кажа, че просто изтеглям тази игра и изведнъж тя дойде. Обратно към инсталирането, можете ли да я поправите, моля, ще сложа 5 звезди, ако я поправите...
Би било чудесно, ако работеше през цялото време. Винаги, когато отида на предизвикателство за готвене срещу mama dojo, това прави 2 неща. Първо превключва от английски на японски и второ, контролите спират да работят, така че всеки път се проваляте и трябва да харчите пари или да гледате тонове реклами за всичко в играта! Ако това е игра, която родителите да правят с децата си, това е лошо, защото не е релаксиращо да прекарвате време с децата, ако трябва да гледате реклами на всеки 5 секунди! Освен ако не платите, е твърде досадно да играете.
Потребителският интерфейс е твърде тесен. Разчита до голяма степен на гледане на реклами и се опитва да ги накара да ви натисне в гърлото след всяко едно действие. Готвенето не е много лошо, каквото очаквате от заглавието. Добавянето на кафенето е приятно докосване, но не е много опция за персонализиране, освен ако не сте щастливи, че не съвпада. Добре е, ако ви е скучно, но не трябва да инвестирате
Тази игра е хубава, но когато отидете в щастливото село, можете да играете ограничени минути, за да играете животинската ферма, овощната ферма, риболовната ферма и ресторантът имаха само 14 минути и винаги искате ad ugh
АБСОЛЮТНО обичам, обичам тази игра, тя има толкова много опции и е с толкова високо качество, че определено препоръчвам
Cooking Mama: Let's cook! શૈક્ષણિક bhtv
Добра игра, но... поддръжката отнема цяла вечност, за да отговори на изпратени имейли.
Трябва да има предупреждение за епилепсия за тази игра. Мигащи изображения са навсякъде и се движат толкова бързо. Самата игра е толкова силна и в лицето ви, че е невъзможно да се насладите.
Всъщност е доста страхотно. Единственият проблем, който всъщност имам с него, е, че има толкова много изскачащи прозорци и реклами, след известно време става малко дразнещо, така че деинсталирах
Твърде много реклами! След всяко нещо, което правите, има реклама. Ако настържете сирене, изскача възможността да гледате реклама. Счупете яйце и се случва същото. Не можех да направя артикул без 6 изскачащи прозорци. Играя много игри с реклами, но това е абсолютно нелепо! Дори не завърших първия елемент, преди да се дразня от всички реклами! Деинсталирах тази игра.
Играта е абсолютно фантастична и много забавна. Играта е страхотен убиец на време и има толкова много, което можете да направите. Имам същия опит със и без wifi, но ако играта не работи, тогава ви препоръчвам да играете на WiFi.
Beat Racing-Pukul Balapan Muzik xxxr
Това беше забавна игра, след като купих пакет с рецепти, но се оказа, че няма облачни записвания, така че загубих всички рецепти, които купих след преинсталиране. Огромна загуба на време и пари. Играта на тази игра без да им давате пари е мъчение. Получавате малък избор от наистина основни ястия и ако искате още, смилате всеки ден за произволна рецепта, която можете да използвате няколко пъти, преди да изчезнете. И бихте си помислили, че Nintendo няма да е по-добре да пускат безплатна игра в реклами, сякаш е някаква случайна инди компания, но не. Всичко в тази игра мрази безплатни играчи и ако плащате и не използвате тяхната архаична система за прехвърляне на запис, няма поддръжка, която да ви помогне. Считам тази игра като единствената добра игра за телефон на Nintendo, но те ме заблудиха добре.
Изтрих играта веднага щом свърших първото ястие. След всяко действие, което правите, когато готвите нещо, винаги има рекламна препоръка! Самата игра обаче не е лоша, всъщност можете да правите действията, вместо да докосвате, след което те го правят вместо вас.
Наистина забавно, но виждам какво имат предвид хората за претоварване. Потребителският интерфейс постоянно сочи, мига, движи се, изскача и т.н. Също така все още има същите проблеми като оригиналните игри за готвене мама на други платформи – разочароваща механика, например, въпреки че са по-управляеми мобилни. Но това ги подобрява и дори добавя страхотни нови функции, които да изпробвате. Много забавно!
Много, много, МНОГО твърде много изскачащи прозорци. Например, самата игра е забавна, но се страхувам, че просто трябва да отворя приложението, защото просто ще бъдете абсолютно спамирани с тонове изскачащи прозорци, един върху друг. Това е безумно и същото се случва, когато завършите рецепта. Само това ме накара да изтрия.
Cooking Mama: Let's cook! آموزشی mcwr
Абсолютно харесвам тази игра, но по някаква причина всеки път, когато се пусне реклама, тя изключва играта и губя това, което току-що спечелих и трябва да я играя отново и отново... понякога това дори не работи. Много жалко.
Мисля, че играта е страхотна!!! Но малко проблеми... 1. Пъзелите са МНОГО трудни. 2. Много е лесно да си набавите мини храни. 3. Когато ловя риба 🎣🎣🎣 въпреки че рибата не е рядка, все едно ме кара да работя много усилено за нея, като всички твърди, известни още като червени знаци, е твърде бърза само за обикновена риба.
Аз съм голям фен на готвенето на мама от много отдавна. Но напоследък продължавам да губя напредъка си в комбинираните рецепти. Моля, поправете го. Прекалено съм уморен, за да повтарям всичките си комбинирани рецепти отново и отново. Само за знание, купих всички рецепти, налични в тази игра. И има стотици (или може би хиляди) комбинирани рецепти. Ще умра, ако ги повтарям всеки ден.
Играта е добра...но графиката е хаотична, никак не е приятна
Продължава да се срива. Дори не можах да започна рецепта.
Много ми харесаха частите за готвене в играта, но е толкова тъжно, че трябва да платите за... 70% за рецептите. Така че просто играх безплатните. Всичко останало е твърде натоварено, сякаш са се опитали да натъпчат всяка безплатна мобилна игра в нея, за да ви заемат. Всичко, което исках, беше да сготвя някои сладки ястия, но вместо това трябваше да виждам изскачащ прозорец след изскачащ прозорец, който ме принуждаваше да гледам реклами или да плащам. А музиката е ТОЛКОВА ДОЖДАЮЩО ПОВТОРЯЩА се. Ще трябва да взема DS, за да играя истинската игра, изглежда.
Това е добрата стара готвачка, която всички обичаме, НО рекламите правят това толкова досадно. Буквално всяка стъпка от пътя е голямо послание за добавяне. Имам приложението само от 30 минути и бях подканен да щракна върху реклама 17 пъти. Прекомерно е.
Това беше първата игра на Cooking Mama, която играх през 2015 г., освен че опитах и се провалих на DS един начин по-късно. Трябва да кажа, че играта е добра, но мисля, че ако разработя играта, по-ангажираща опция ще може да отключи рецепти с 3 специфични съставки и монети. Не просто като "демонстрации в 3 стъпки" на тези рецепти, мисля, че са добре, но не са достатъчни. Но добре, трябва да взема парите, предполагам...
Като цяло играта е невероятна, няма омраза към нея, но има много реклами, така че е трудно да се концентрирате върху това, което правите.
Егати тъпатааааа игра!!! Не я теглете!
Толкова зает и трябва да бъде сериозно опростен. Буквално невъзможен за игра за нови играчи. Има милион малки мигащи и движещи се изскачащи прозорци и геймплеят скача от печати, към рецепти, към готвене, към печати, към ресторант, към готвене, към рецепти за период от 3 минути! ТОВА Е ИГРА С ADHD. Тази игра е навсякъде и ме стресира. Харесах серията готварска мама, но какво, за бога, има с тези отвратителни и натрапчиви дизайнерски решения?!
Това е същата Cooking Mama като преди. Въпреки това играта се чувства още по-плитка. Играта непрекъснато ви бомбардира, за да спечелите допълнителни награди, като гледате реклами. Това е безплатна игра. Разбирам рекламната поддръжка. Това е просто обидно лошо. След завършване на всичко, което е играта, ще се появи бутон за реклама за гледане. Деинсталиране минути след инсталирането.
Харесва ми! Анимациите бяха много гладки~ и графиката на играта беше много добра това също е много пристрастяващо и също така е добра игра за игра, когато просто лежиш вкъщи отлично!!!!
Много ми харесва играта. Но е твърде скучно. Съдържа твърде много добавки. Ето защо искам да дам 0 звезди. Но съм много мил, затова давам 1 звезда