Post by inbutpetilwi on Feb 9, 2022 2:16:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک طلای بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic 2022 version ▞▞▞
دانلود بازی 1.7.1 Arcade Hunter نصب بازی شکارچی هانتر برای ...
آیا این بر اساس یک موتور بازی رایگان است یا چیزی؟ به طور جدی 10 بازی دقیقاً مانند این وجود دارد. کمی سرگرم کننده است، اما نه آنقدر عالی که به 10 تا از آنها نیاز داشته باشیم! من حتی نمی دانم چه بازی ای در حال حذف شدن است. هر توسعه دهنده چند ویژگی را اضافه یا کم می کند. این یکی چندین ابزار برای بازی ندارد، اما شبکه ای از اتاق ها برای کاوش دارد. این تقریباً تمام چیزی است که در مورد آن می توان گفت. من کاوش را دوست دارم، حدس می زنم.
من بازی رو دانلود کردم چون فکر میکردم شبیه Archero هست. کنترل این در واقع سخت تر است. در آموزش گفته شده "Stop to Auto-attack" و اصلا متوقف نمی شود. حمله فقط از طریق دشمن می گذرد، مثل اینکه اصلاً به آنها ضربه نمی زند. وقتی سعی میکنم کاراکترم را ثابت نگه دارم، همچنان حمله میکند و صخرههای دشمن درست از میان من عبور میکنند. فقط وقتی در اطراف حرکت میکنم آزارم میدهد، مستقیماً به سمت من هدف میگیرد، اما شخصیت من حتی نمیتواند به دستورالعملها حمله کند یا به دستورالعملها گوش دهد.
بازیگوشی نیكولا كوچولو - acatltenresperfge8 - Google Sites
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic Παιχνίδια arcade kxp
حرف نداره عالیه
خوب
Arcade Hunter – شکارچی گذرگاه: گیم پلی ساده و بسیار اعتیاد آور. کم حجم و بدون نیاز به دیتا. قابلیت اجرا بر روی دستگاه های دارای
In Mystia, a holy sword which carries the power of creation has been discovered by Freya ... Gun Heros (Devil Hunters) ... Might and Magic – Battle RPG 2020.
مقایسه بازیهای همنوع، داشتن تعداد کمی از قهرمانان در دسترس در حالی که دیگران پشت دیوار پرداخت هستند، یک اشکال بزرگ است. بازی همچنان بر جعبههای قمار تکیه دارد که حتی نرخ افت افسانهای آن بسیار کم است، بنابراین بیشتر به کار نیاز دارد تا لذت بردن.
بازی به اندازه کافی خوب بود، در سطوح بعدی کمی تلخ بود، اما نه آنقدر که بازی را خراب کند. اما اکنون در آخرین به روز رسانی آنها 3 شخصیت جدید با توانایی های اضافی را معرفی کردند که 2 تا از بهترین ها فقط با پرداخت پول واقعی در دسترس هستند (کاراکتر پیش فرض اصلاً توانایی ندارد). این بدان معناست که بازی اکنون برای برنده شدن پول است. قبلاً 4 ستاره داده بود، اما به دلیل حرص و طمع توسعه دهندگان اکنون 2 ستاره شده است.
سرگرم کننده برای یک بازی رایگان! امتیازی که بازی در مورد مرحله سوم ظاهر میشود، حدس میزنم اگر به آن 5 ستاره ندهید، ارسال نمیشود، من به آن 3 دادم فقط برای اینکه آن را از صفحه نمایش خارج کنم و وقتی در Google play چک کردم، رتبهبندیهای من به آن داده شد. اونجا نه.به غیر از این، برای امتیاز دادن به بازی به زمان بیشتری نیاز دارم. بنابراین در مجموع، بازی بدی نیست
بازی سرگرم کننده است، اما پس از حدود 9 سطح به یک دیوار پرداخت واضح برخورد می کنید. من همان تجهیزات را داشته ام (2 افسانه ای، 2 حماسی)، همه شخصیت های آزاد در سطح 50، و تنها کاری که می توانم انجام دهم حمله و برج بی پایان است. بسیار ناامید کننده است که پیشرفت به سمت خزیدن بدون قهرمانان حقوقی که به وضوح غلبه کرده اند کند می شود.
بهترین ژانر تا کنون! گزینه های بازیابی زندگی فوق العاده منصفانه! ارتقاء قهرمان انتخاب شده به جای ارتقاء حلقه! ویرایش (7/24/20) ویژگی جدید جعل، استراتژی کسب درآمد از بازیها را برای من منزجرکننده میکند و نمیتوانم دیگر آن را تأیید کنم.
ساده و دوستانه برای چشم، این یک بازی سرگرم کننده بازی های آرکید و اجرا با تعداد زیادی از توانایی ها برای انتخاب برای پیشرفت بر اساس انتخاب های شما است. ای کاش آنها توابع سفارشی سازی بیشتری داشته باشند به غیر از این که قطعاً 5 * است
عالییییی
مسلماً، من از ریزتراکنشها و اینکه چگونه میتوانید تبلیغات را تماشا کنید تا یک بار در طول ماموریتها احیا شوید، من را به تعویق انداخت. به ندرت غارت های سطح بالاتر را از دست می دهند. با این حال، پس از اجرای بسیاری از نسخههای دیگر این بازی، باید اعتراف کنم که بسیار معقولتر از بازیهای دیگر در این سبک است. من واقعاً از آنچه همه شما در اینجا جمع آوری کرده اید قدردانی می کنم. اگرچه من هنوز در مورد غارت های ضعیف غر می زنم، بازی به راحتی بهترین ژانر آن است.
100 بازی منتخب سال 2014
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic Παιχνίδια arcade kxp
Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator Симулятори cozr
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic Arkádové tdoy
لیست بازی های Sega Genesis - List of Sega Genesis games
بد نبود
من بازی های زیادی مانند آرکرو را بازی کرده ام اما بازی شما بهترین سیستم داخلی است. تنها چیزی که در این بازی دوست ندارم انرژی بسیار کم است. 2x raid، 1x dungeon خوبه اما رشد طلا خیلی آهسته هست، من حتی نمیتونم در عرض یک هفته به حداکثر تجهیزات برسم (شاید چون الماس خرج نمیکنم) hehe. ولی کار خوبیه
من این بازی را خیلی دوست دارم فقط ای کاش یک راه کمتر p2p برای افسانه شدن وجود داشت همانطور که یک سال است بازی می کنم و فقط یک تجهیزات افسانه ای داشته باشم:< بالاخره بعد از اینکه همه تجهیزات افسانه ای را گرفتم فهمیدم که باید تهیه کنید از شر 3 تای آنها خلاص شوید تا تجهیزات قوی تری تهیه کنید؟ و حالا من در این lvl گیر کرده ام. بازی وحشتناک پول نقد. ویرایش: پاسخ شما نحوه بازی p2w را تغییر نمی دهد
چه توسعه دهندگان منزجر کننده ای، سیستم Fusion فقط برای آیتم های افسانه ای که نمی توانند بدون پول به اندازه کافی درآمد کسب کنند، 90٪ از قهرمانان جدید فقط برای خرید با پول، ارز بازی و طرفداران واقعی که بیش از یک سال بازی بازی می کنند چیزی برای توسعه دهندگان نیست، شرم آور بر شما افراد نفرت انگیز، می خواهم استفراغ کنم وقتی افرادی مثل شما را می بینم. 🤢 🤮 🤢 🤮 🤢 🤮
حال میده اما سخته
بازی در زمان این بررسی تقریباً مرده است. توسعه دهندگان بیش از حد حریص هستند، آنها فقط برای برنده شدن محتوا، پول را آزاد می کنند. برای پیشرفت باید قهرمانان را با پول واقعی بخرید، زیرا هنگامی که قهرمانان را ارتقا می دهید، آمار جایزه جهانی می شود. بدون به روز رسانی، بدون رویداد، هیچ محتوایی برای بازی، هیچ چیز. برای یک بازی بالقوه خیلی بد است.
عاشق بازی من بازی های مشابه زیادی انجام داده ام و این یکی از محبوب ترین بازی های من است. یکی این است که شما فقط میتوانید لایههای برتر را به سطح 50 ارتقا دهید و من سلاحهای زیادی دارم، اما حضور در فصل 12 به اندازه کافی غیرممکن است، با توجه به اینکه شما سکه کمی کسب میکنید تا بتوانید یک شخصیت را ارتقا دهید، بنابراین زمان زیادی طول میکشد. غیر از این عالیه
بازی بسیار سرگرم کننده است. تسطیح و سنگ زنی لذت بخش و جذاب است. با این حال، من واقعاً از باس فایت ها بدم می آید. سطح لذت بلافاصله متوقف می شود. من معمولاً به محض اینکه به یک باس فایت می رسم از بازی خارج می شوم و بعداً وقتی می خواهم دوباره بازی کنم، بازی را انتخاب می کنم.
قرار است یک بازی آرامش بخش باشد نه یک بازی خسته کننده، من فقط می خواهم این بازی را بازی کنم، من عاشق این نوع بازی ها هستم اما آمدن به مرحله اول هر لحظه دشوار می شود
アーケードハンター: 剣、銃、そして魔法 アーケード bpca
به روز رسانی Repsonse - چگونه به اطلاعات بیشتری نیاز دارید. نظر درباره شخصیتی که جیز خریدم را بخوانید. پنج ستاره بود با این حال من به تازگی Death را خریدم و هیچ کجا در توضیحات او نمی گوید که اسکلت ها خنک می شوند و می توانند قبل از اتمام تایمر 6 ثانیه بمیرند. برای یک شخصیت 14 دلاری بسیار گمراه کننده است. برای بازپرداخت شخصیت درخواست کردم زیرا او بدتر از آنهایی است که من قبلاً دارم.
نسخه ای کمتر لگی و خنک تر از Archero. گرافیک واضح است. کنترل ها پاسخگو هستند. در کل، بازی کردن حس خوبی دارد. آیتم های افسانه ای هفت درصد ذکر شده اند که سایر بررسی ها از آن شکایت دارند. اما، اگر کسی گاچا بازی کرده باشد، نرخ بسیار بالایی دارد. همچنین خوب است که تبلیغات همچنان با اتصال نقطه ای کار می کنند.
بسیار سرگرم کننده است، اما، چرا در جهنم ثور یک زن است. میتوانستید بررسی بهتری داشته باشید، اما من فکر میکنم انتخابهای شما این بازی را مزخرف میکند.
++ بازی سرگرم کننده و جالب.--- مقداری پول خرج کرده بودم اما فقط پس از آن توانستم از سطوح خاصی لذت ببرم و تعداد زیادی سنگهای قیمتی که برای باز کردن قفسه سینه افسانه ای فقط مورد حماسی استفاده می شد از بین رفت 😂 نمی توانم زیاد روی این بازی بچسبم زیرا جیب من خالی خواهد شد 🤣
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic Arkádové tdoy
به مراتب بهتر از برخی از این سبک است. لطفاً گلوله های جلویی +2، +3 و 2، +3 مورب را درست مانند چند شات +2، +3 اضافه کنید. توسعه دهندگان لطفا این مهارت ها را اضافه کنید. من دارم خسته می شوم و از همان مهارت های قدیمی خسته می شوم. آنها هیچ کار خوبی نمی کنند.
AngerForce Reloaded + Arcade Edition (all updates & dlc), 2.42 ... Big Buck Hunter Arcade, 4.11 ... Broken Sword 5 The Serpents Curse Episode 2, 4.48.
بازی عالی است تعادل خوب است، گیم پلی نیز خوب است، اما من دوست دارم چند سیاهچال کوآپ را ببینم، مانند نقشه بزرگ و روی آن 2 بازیکن هستند که از سیاهچال سخت با تله های زیاد عبور می کنند... بیایید بگوییم حالت هاردکور. اما به طور کلی بازی گاه به گاه با جوی استیک خوب)
باید تابعی مانند اشتراک (مانند 1 دلار در ماه) برای حذف تمام بازی های تبلیغاتی داشته باشد