(iOS) Sonic Runners Adventure game увеличаване на хакване на скъпоценни камъни
Feb 9, 2022 2:13:42 GMT -5
Post by inbutpetilwi on Feb 9, 2022 2:13:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Runners Adventure game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Runners Adventure game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ увеличаване на хакване на скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Runners Adventure game 2022 version ▞▞▞
Много МНОГО забавно! Наистина се чувства като игра на Соник. Изглежда, че Gameloft вече са били фенове на Sonic и техните разработчици всъщност са посветени на франчайза. Тази игра държи ръката ви за първите няколко бягания, но след това просто хвърля невероятно рефлексно зависимо ниво по вашия начин. Тази игра е вълнуваща и лесна за взимане и научаване. Точно като всяка игра на Sonic от преди дни, този Hedgehog е също толкова бърз! Темпото е бързо, има примки и скокове и врагове за разбиване. Браво Ол Соник. 5/5 от мен!
Всичко е наред, но пропуска най-голямата точка на бегачите, безкрайният бегач. Като си представим сърфистите в метрото, но това има край. Това е абсурдно нали? Ето тази игра с този абсурд
Тази игра е много лоша, купих я и въпреки че не е много пари, съжалявам. Вместо това отидете да рестартирате Sonic Runners. Безплатно е, има по-добър геймплей, повече герои и предмети и има чести събития.
ЛЮБОВ, но има нужда от повече герои! Team Rose (Amy- Speed, Cream- Flying, Big- Power) Team Babylon (Jet- Speed, Wave- Flying, Storm- Power) и TEAM FUTURISTIC (Blaze- Speed, SILVER- FLYING, (Случаен робот?) - мощност)
Можете ли да ми върнете парите? Синът ми изтегли, но не трябваше.
Тази игра е наистина добра, има добра графика и добър дизайн на героите, нещо като sonic heroes
Мисля, че е СТРАХОТНО
неговото. добре оригиналът беше по-добър
Вече не мога да играя офлайн.
игра с ниско качество
Отдавна не съм се докосвал до тази игра. Не мисля, че е толкова добър като оригинала
Обичам тази игра, дадох й четири звезди, защото когато вляза в тази игра с интернет, тя ме изхвърля Sega, ако прочетете това, моля, поправете играта
Тази игра е плитък наследник на страхотна игра. Оригиналните Sonic Runners, макар и безплатни за игра и пълен с микротранзакции за герои, беше забавна игра с предизвикателен геймплей и много фенове за феновете. Тази игра е много елементарна и изглежда и играе по-зле. Gameloft не успява да улови любовта и грижата, които Sonic Team вложи в оригиналната игра. За съжаление, оригиналният Sonic Runners вече не може да се играе поради изключване на сървърите. Тази игра не е нищо друго освен евтина имитация.
Sonic Runners Adventure game სათავგადასავლო ofz
Моля, може ли да получи коледна актуализация, играта е малко скучна не е толкова добра като оригинала
Той е бавен и доста скучен звукът е свикнал да бъде бърз, доволен съм от възстановяването на сумата
Tank Warfare: PvP Blitz Game Strategi xge
Това е много добра игра за бягане на Sonic Adventure. няма проблеми с играта. но имам да кажа едно. когато деинсталирате приложението, можете ли да го направите така, че да съхранява вашия напредък, когато го деинсталирате? но освен това страхотна игра.
готино, но има нужда от повече готино
Това е страхотна игра, все още забавна, но не толкова страхотна като първата Sonic Runners, която беше пусната преди няколко години, но след това беше премахната от сървъра. Механиката на играта е по същество същата и все още е забавна и бърза, макар и не толкова много камбани и свирки като първите Sonic Runners минус излишъка от приятели и усилвания, той все още е един от най-добрите мобилни бегачи. Колкото и да е графичният двигател в сравнение далеч превъзходно спрямо оригинала със своите специални ефекти за 3D скорост и визуализация с увеличение на камерата.
Наслаждавайки се напълно на играта. Иска ми се да изглежда много повече като оригиналните Sonic Runners
не е толкова добър като оригиналните звукови бегачи и не струва £3, но все пак е добро забавление за игра
Доста е забавно. Една от малкото мобилни игри, които ще избера да играя, вместо просто когато нямам какво друго да правя.
Добра игра, но твърде трудно остана в свят 3
Лош дизайн, след като стартирате играта, няма начин да излезете от следващото ниво, освен да убиете приложението и да започнете отначало всеки път. Разработчиците очевидно не смятат, че напредъкът си заслужава да бъде спасен.
Смърди
Играта се срива през цялото време, загуба на пари
Бях много разочарован от продължителността на играта. Всичко свърши толкова бързо... дано има повече нива.
оригиналът беше 100 пъти по-добър, моля, не купувайте и не поддържайте тази игра
Това е наистина забавно, това е страхотна звукова мобилна игра
Историята беше наред, но имаше сериозна липса на герои за игра и възможност за повторно възпроизвеждане в сравнение с оригиналните Sonic Runners.
Sonic Runners Adventure game Cabaran jsd
Сриваше всеки път, когато го зареждах
Босът от етап 48 не може да мине без щети, защото топките с шипове подскачат над вас, след което понасят щети, докато минават за опашката ви.
Обида за Соник.
Лошо, абсолютно ужасно, това е мързелива история и не е безкраен бегач като Sonic runners, това не си струва това, което е.
Толкова е готино и страхотно и наистина забавно 👍🏻😎⭐😛😁
Sonic Runners беше по-добър от това. Но играта все още е добра, но бях малко разочарован от графиката. Движението винаги изглеждаше твърде бавно и като цяло се чувства лошо. Още веднъж Sonic runners бяха по-добри от това.
Играта отказва да се зареди. Достига до 99% зареждане и след това ме връща към това, което използвах последно (в този случай тази страница в Google Play). Използване на Xperia XA1.
Качеството не е добро, ужасният знак дори не изглежда като Соник, когато говори, играта е ужасна, става толкова адски скучна, няма обида, няма нищо, няма събития, които Соник заслужава повече от това глупаво приложение 😡😡😡😡😡