Post by inbutpetilwi on Feb 9, 2022 2:10:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ āRsts ķIrurgs slimnīcu spēles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ āRsts ķIrurgs slimnīcu spēles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atbloķējiet dārgakmeņus ▞▞▞
▞▞▞ āRsts ķIrurgs slimnīcu spēles 2022 version ▞▞▞
Ja to izdarījis ārsts, viņiem vajadzētu zaudēt licenci
Jauka spēle, bet reklāmu ir par daudz. Tāpēc es tev piešķīru 3 zvaigznes
Tā bija neveiksmīga laika izšķiešana. Jūs maz spēlējat kaut ko, un būtībā tas ir sieviešu līdzvērtīgs imperatora un dāmu spēlēm.
Dažas reklāmas ir daudz, bet spēle ir laba
Es piešķiru šai spēlei 2 zvaigznes, jo tā bija jautra, un tai nebija daudz līmeņu, šos līmeņus varat pabeigt pēc 1 stundas vai mazāk, ja esat spējīgs spēlēt spēles, manuprāt, tai ir nepieciešams vairāk līmeņu, jo tajā nav reklāmu vai kaut ko citu. tas ir forši, bet vajag vairāk līmeņu😒😒😒😒
Tā ir lieliska slimnīcas ārsta spēle 2021, tā ir ļoti unikāla un brīnišķīga spēle, to ir pārāk labi lietot, tai ir neticama misija, un grafika ir tik laba un labākā
Pārāk daudz reklāmu, bet tas ir labi😀😀😆
Ļoti labs šīs spēles labākajai daļai, ņemot vērā to, ko cenšos sasniegt savā karjerā kopā ar savu komandas biedru, taču nav īsti jēgas, ka ir jāiet uz šo spēli, taču mēs to nepārlaidīsim. situācija, kad mēs to nevarēsim vienā dienā, mēs neesam šajā komandā, mums ir iespēja un klubs, kurā mēs vēlamies, lai viņš atgrieztos, un es zinu, ka man būs vislabākās iespējas, ka es varētu būt tāds vadītājs, kādu vēlos, un viņš ir īstais spēlētājs un viņa kluba menedžeris teica, ka es strādāju savā labākajā darbā, kāda man bija, un 88
Zobu operācijas vēlākais posms neprogresē.
Būtu labi, ja viņi varēs nosaukt zāļu nosaukumu, ārstējot pacientu... tas mums ļoti palīdzēs un var arī papildināt mūsu zināšanas ... Tomēr tas nav slikti...
Garlaicīgi un ļoti atkārtojas! Tikai tās pašas "operācijas" atkal un atkal. Es neredzu nekādu veidu, kā kāds varētu izgāzties! Pārāk viegli.
Pārāk daudz reklāmu. Tās parādījās ik pēc 5 sekundēm. Un tas bija patiešām garlaicīgi, es domāju, ka būs jautri.
Šī spēle ir "bez maksas izmēģināt". Lai turpinātu spēlēt, jums tiek lūgts iegādāties spēli. Es samaksāju, lai atbloķētu rull versiju. Jūs maksājat vienreiz un saņemat visu spēli, tāpēc forši
Tā ir laba spēle... Bet būtu lieliski, ja jūs uzdotu mums uzdevumus, kas jāizpilda pašiem... Šī spēle dara visu pati un tā ir ļoti garlaicīga
Tagad mēs varam izpētīt ieteiktās spēles. Labākā lomu spēle, kādu jebkad esmu spēlējis. Šī labākā ikdienas spēle ir ļoti ieteicama ikvienam.
Man ļoti patīk šī spēle. Lūdzu, izveidojiet vairāk darbības spēļu, piemēram, šī, un es priecātos, ja jūs pievienotu vairāk līmeņu
Līmeņi vispār nav pietiekami
Es došu tai divus par pūlēm, veidojot spēli, bet, ja 0 bija iespēja, es to izvēlēšos. Spēle ir pārāk lēna. Tas neļauj jums darīt lietas. Būtībā ir jānovieto prece noteiktā vietā un jāskatās, kā tas veic to, ko jūs patiešām vēlējāties darīt. Necenšos būt rupjš, bet jums ir jālabo spēle. Miljoniem lejupielāžu, un tas ir tas, ko es saņemu.-.
Skullgirls: Fighting RPG Екшн cbiv
хирург симулатор игре доктора Игре улога ztm
Jauka laika slepkava, taču jāievieš manuālas vadības ierīces, vienkārši pieskaroties ikonai un gaidot, līdz tā veiks darbību
Šī spēle ir patiešām jauka, bet, lūdzu, pievienojiet vairāk interesantu misiju vai tamlīdzīgas lietas... paldies.
Tas ir labi, bet tas ir paredzēts bērniem, tas nerada ārsta sajūtu
Caring Souls ir visu laiku labākā spēle. Tam ir liels potenciāls. Un arī tās īpašības ir pārsteidzošas. Tiešām interesanta klīniskā spēle. Man tiešām ļoti patīk
Tā ir laba spēle, taču tai ir DAUDZ reklāmu ~ bezsaistē
Tā bija interesanta spēle, bet, kā jau kāds cits vērtējumā ir norādījis, ka vispirms ir jābūt deguna operācijai, tad sirds operācijai, tātad tā ir spēle, un tā ir tikai mūsu priekam, tāpēc nav obligāti, ka operācijai spēlē jābūt secīgi. ,tie ir daži līmeņi Bildēs bija redzams ka darbība ar roku ir arī viņu bet kad es spēlēju spēli ar roku nebija nekādas darbības 🤨
Šī spēle ir kārtībā. ......resun ir tāpēc, ka šīs spēles līmeņi ir vienkārši un ļoti mazi
Tas ir labi, bet mani satriec, jo, atverot ķermeni, tas izskatās sāpīgs, biedējošs un rāpojošs.
Neļauj man spēlēt. Es vienkārši velku iepriekš atlasīto vienumu pie pacienta un skatos. Dažreiz vienums pat nevelkas.
Šī spēle ir vissliktākā😣. It kā bērnišķīga spēle.tik stulba spēle...Priecājies, ka vismaz zvaigzni iedevu 😡😡😠
Spēle arī nav laba un pietiek ar katru reizi, kad nāk reklāmas pauze ,😡😡😡
Neizdzēsiet spēli to reklāmu dēļ, kuras es paturu 7 Spēle, kas ir tāpēc, ka man patīk reklāmas, dažas ir smieklīgas, turpiniet lūgties un neizdzēsiet spēli, ja to izdzēsīsit, varat pazaudēt savus komplektus, meklējot citas spēles un nezaudēt savu naudu, lai runātu Laiks es vēl esmu bērns 7 gadus vecs un nedzēsu spēles kopš septembra es neizdzēsu nevienu savu spēli es komentēju, lai jūs palielinātu savu bankas kontu, manuprāt, esmu beidzis komentēt .
Forša spēle, bet vajag vairāk grafikas
Ļoti garlaicīga lietotne... es nedomāju, ka sirds transplantācija tiek veikta šādi ... vīrietis ieradās tikai uz smadzeņu operāciju, un viņam tika veikta sirds transplantācija arī tu... tu esi grt cilvēks... bet tad arī lietotnei ir pievilcīgs skats, pilns ar krāsām... esmu sasodīti pārliecināts... šī lietotne patiks maziem bērniem
Tas neļāva man tikt garām tai daļai, kurā pacientam iedodat IV. Tas neļāva man nospiest pogu, lai tas darbotos. Sievietei, kura runāja, vajadzēja MŪŽĪGI, lai tiktu ārā.
Tas ir ļoti slikti, jo, pārejot uz nākamo līmeni, ir 1. vai 2. reklāmas, ja reklāmu būtu mazāk, es to novērtētu ar 5 zvaigznītēm.